SEMESTER PERTAMA DI IPT..AC110

28 ogos 2010..tarikh tak pernah aku lupa..1st time aku melangkah ke 3/4 anak tangga menuju kejayaan haha... (bru diploma blum degree..  )ke menara gading.1st time jugak aku mula jatuh hati pandang pertama dalam bidang PERAKAUNAN


aku & anis NABILA


kenangan 1st time orintasi di IPT
bersama housemate aku..huhu


BEBb



~ MY SENIOR SISTERS ~
Disini lah aku ditempatkan bersama2 org2 yang sma2 nak korek ilmu pengetahuan Allah yang luas.....ad yg busns study,acc,office mngemnt & dip science
UNIT 7,bilik 1


time ni birthday kak sophie...best..
2 orang akak snior tak da tak dpt ikut.
.

kami bdk2 unit 7..senyum2 slalu you all

ni akak2 snior aku pling rapat
kak unie n kak ain

diorang ni sama course dengan aku
dip accountancy( AC100 )



BersAma MeReka aku mengapai ilmu 
AC110(A)

MY CLASSMATES..AC110(A)
JULY-NOV2010
BEST MOMENTS WITH YOU ALL




Terima Kasih kerana sudi terjah Belog Cik AMAL alang2 TEKAN LIKE sekali tak pun kumen lah sikit.. ♥♥Love U All Readers♥♥flying kiss untuk korang♥♥

No comments:

HAK MILIK TERCIPTA PELIHARA OLEH Cik Amal @ Copyright