Semester 2 sudah bermula...

goggle kredi

kredit goggle
kredit goggle


alhamdulillah kelas bermula 3hb januari hari tu dengan baik..
anis ditempatkan di kelas  AC2B..
alhamdulillah aku ditempatkan bersama classmates yang lama..
cume boys je dah berpisah kelas ke kelas A..

antara subjek yang aku ambil untuk semester ni  :)
  


BEL260
(CONSOLIDATING LANGUAGE SKILLS/COMMUNICATION SKILLS)
EC0162
(MICROECONOMICS)
HPD112
(PENGUCAPAN AWAM)
FAR150
(FINANCAL ACCOUNTING)
QMT181
(INTRODUCTION OF STATISTIC)
CTU151
(PEMIKIRAN DAN TAMADUN ISLAM)
MGT153
MANAGEMENT


MONOLOG SDN.BHD
*alhamdulillah sem ni tak ada repeat paper..bersyukur sangat2...



Terima Kasih kerana sudi terjah Belog Cik AMAL alang2 TEKAN LIKE sekali tak pun kumen lah sikit.. ♥♥Love U All Readers♥♥flying kiss untuk korang♥♥

No comments:

HAK MILIK TERCIPTA PELIHARA OLEH Cik Amal @ Copyright