Geng pashmina la..haha~






boss besor yg mnjadi tok guru mngajor pkai pashmina


I cominggggg...
eceh2..ini smalam pye cite..pg uh nak kat tgah hari.
 .kita org ke Cm (central market) usha2
 pashmina ala2 Hana Tajima gitu..hehe..

tapi sedihnye noni a.k.a cik nina tak pat ikut..
dgan muke sdih n ayat touching kak ain...
noni yang bru blik test finance un pn mgalah...

dalam pkul 2 kami btolak..perghh lari tme baiii..
bajet pkul 12..alih2 pkul 2 bru nk btolak..
haha..

apa lagi kalau tak kerana PASHMINA..haha
mahu sejam jugak bersiap nak pakai pashmina..
tak aci la boss je pkai pashmina ye tak kak ain???haha
anak2 pn nak cntik jgk..haha

dah jd geng pashmina la kami lpas ni..


miss nina,unie swift n anis
comel tak sye pakai pashmina pinjaman kak ain..haha..
tq k.ain for ur pashmina
geng pashmina seangkatan..hhe







Terima Kasih kerana sudi terjah Belog Cik AMAL alang2 TEKAN LIKE sekali tak pun kumen lah sikit.. ♥♥Love U All Readers♥♥flying kiss untuk korang♥♥

No comments:

HAK MILIK TERCIPTA PELIHARA OLEH Cik Amal @ Copyright