Jodoh kita masih panjang my hubby~


Aduishhh..menangis air mata darah pun tak mampu memulangkan semula 
paper far150/apr2011 pye...

mmg ssguhnya aku meredhaimu kekasih.

lau da nsib tak bek bjumpe smula  la my hubby..far 150..

hope kita tak kan bjumpe la lagi next sem ..

dah aku berusaha memisahkn perasaan 'sayang dan cinta"pada mu..

akan tetapi mmg kau susah nak lepaskan aku (ayat cm kenal)..aishemennnn...

so aku nak kena jumpe dgan kau balik la ye...
harap tak lah..redha la hubungan kita smpai disini ye b.

.DIAMALKAN SEPENUHNYA KONSEP REDHA








Terima Kasih kerana sudi terjah Belog Cik AMAL alang2 TEKAN LIKE sekali tak pun kumen lah sikit.. ♥♥Love U All Readers♥♥flying kiss untuk korang♥♥

No comments:

HAK MILIK TERCIPTA PELIHARA OLEH Cik Amal @ Copyright