hari2 menternak lemak dengan MAKARONI CHEESE




bahan nak buat ~periuk nasi sebeguna(harta paling mahal bg aku)~makaroni cheese~makaroni sour cream &chieves ~
                                                                      
Bahan-bahan utama
  • sepeket makaroni cheese/ san remo segera macam2 perasa yang korang suka
  • sekotak susu low fat
  • minyak dalam 3 sudu

cara2 nak buat
  1. panaskan air dan masukkan minyak sehingga mengeleggak
  2. kemudian masukan susu sehingga mengeleggak
  3. Kemudian masukkan  makaroni cheese
  4. kacau sehingga makaroni likat dan betul2 lembut
  5. kalau nak sedap tambahlah mushroom@yang sesuai dengan masakan



Terima Kasih kerana sudi terjah Belog Cik AMAL alang2 TEKAN LIKE sekali tak pun kumen lah sikit.. ♥♥Love U All Readers♥♥flying kiss untuk korang♥♥

No comments:

HAK MILIK TERCIPTA PELIHARA OLEH Cik Amal @ Copyright