Ujian Maha hebat

Lepas wat medical checkup hari tu..aq disahkan hormon problems..yup!!huhh..nampak cam tak serius.btw hanya Tuhan je tahun makan ubat hari2..lau terskip dah tak boleh amik ubat yg sma..dah gejala migrain aq pn dah cam teruk je..so ble aq tdor dlm kelas mmg tak boleh nk than..tak pe biarkn mereka ketawa,senyum sb mereka tak duduk tempat aq.mereka tak tahu..migrain merupakan side effect skit aq.Aq dah tak kisah semua tu..mereka nak mengata pun mengatalah..aq pn tak mintak jd cam gini..kadang2 kepala aku selalu la jugak pening kepala..cuti sem aq akan refer pakar tok knl pst setara mana penyakit aq ni
Terima Kasih kerana sudi terjah Belog Cik AMAL alang2 TEKAN LIKE sekali tak pun kumen lah sikit.. ♥♥Love U All Readers♥♥flying kiss untuk korang♥♥

No comments:

HAK MILIK TERCIPTA PELIHARA OLEH Cik Amal @ Copyright