miss u..

ANIS ONG & ANIS ZAIN

Ohh kembar aq..adik aq..best friend aq sorang ni..baru seminggu je tinggal dia..dah sampi ngis2 aku di buatnye..ada berbaki sebulan lagi
hadoii..td aq ckap kat dy aq ngis sb rindu kat ko..
jgn ngis..sok aq nak kerje ni..

serba salah pulak aku..aq siap cite la pasal tuuttt kat dia..dy gelakkan je..
pepe pn ANIS ONG ko mmg tak leh pisah gan aq...cam ne la berbaki 3 sem lagi,lps uhh terpisah dah la kita....ermmm aptb..jge dri elok2..k
warkah ikhlas dari seorang KAKAK,..
Terima Kasih kerana sudi terjah Belog Cik AMAL alang2 TEKAN LIKE sekali tak pun kumen lah sikit.. ♥♥Love U All Readers♥♥flying kiss untuk korang♥♥

No comments:

HAK MILIK TERCIPTA PELIHARA OLEH Cik Amal @ Copyright