terasa ..


assalamualaikum..hari ni anis nak minta maaf sangat kalau si penulis komen diatas ada terbaca blik komen dia bg dekat anis..anis appreciate sgt atas teguran dia pasal blog anis..:)

biasalah anis tak pandai pun nak hias blog santik2 so wat simple2 jek..tapi anis terkilan and terasa hati sikit dengan penulis komen ni..maybe cara dia tegur anis ataupn penggunaan kata 'ko aku'..

bkn apa orang kita kenal kne lah tegur assalamualaikum ke apa yg patut tanda kita hormat org tu..ke macam mana..masuk rumah org kita ketuk or bagi salam dulukan??bukannya main terjah je kan..

Anis terkilan sikit je...maaf ye encik yang komen blog sye ni..sy tak ada niat nak menyinggung perasaan sesiapa..tapi sebagai jiran blog segala teguran biarlah berhemah jgan ada sampai yg terkecil hati..sya tak kisah pun tegur pasal blog sye..serius tak..tapi biarlh sebagai pertama kali kenal guna tutur kata sopan sikit k.

.salam maaf dari hujung rambut smpai hujung kaki utk encik yg tulis komen diatas Monkey Emoticons
Terima Kasih kerana sudi terjah Belog Cik AMAL alang2 TEKAN LIKE sekali tak pun kumen lah sikit.. ♥♥Love U All Readers♥♥flying kiss untuk korang♥♥

No comments:

HAK MILIK TERCIPTA PELIHARA OLEH Cik Amal @ Copyright