::: .selamat pengantin baru buat Madam Ezzalin dan suaminya :::

cantik berseri-seri madam naik pelamin..:)




walaupun aku tak menyempat nak tgok wedding miss madam ezzalin
hanya sekadar gambar pun cukuplah
kita dpt tgok lecturer kita ni kwin nek pelamin
kalau pper mgt tak da msa tu..
mmg smpat sangat makan nasi minyak miss madam ezzalin  ..

anyway miss selamat pengantin baru
semoga perkahwinan kekal ke akhir hayat dan dikurniakn anak2 yg soleh

kredit gambo dari dekat link warne oren.




Terima Kasih kerana sudi terjah Belog Cik AMAL alang2 TEKAN LIKE sekali tak pun kumen lah sikit.. ♥♥Love U All Readers♥♥flying kiss untuk korang♥♥

1 comment:

Myra Lynn said...

Slmt pengantin baru juga..

HAK MILIK TERCIPTA PELIHARA OLEH Cik Amal @ Copyright