Sila jangan bayangkan ye

 Online Users

Assalamualaikum readers..huh..saya sangat suke menonton drama sinetron CINTA MELODY ye..sangat2Monkey Iconsok hari ni bkn nak cite sal jalan cerita ke apa..aku nak cite sal rambut melody a.k.a Chelsea Olivia (agaknya bapak minat Chelsea..pd mse yg sme chelsea mng..mak dy terberanakkn dia..trus dtp nme chelsea)pandai2 je aku buat cite kan..haha



Chelsea Olivia @ melody




sweet gile rambut cam tu kan..tp dia sesuai la kot..leher jinjang..kurus..lau dpt muka tembam cam aku..jd cam ne la kan..opsss sila jangan bayangkan ye..
muka dia muda2 kowt..tembam jugak kan..


**pelawok sungguh aku ni..aku minat rambut pendek melody je..
jln cite sorry..i tak suka krna cinta maruah tergadai..hoho olala

Terima Kasih kerana sudi terjah Belog Cik AMAL alang2 TEKAN LIKE sekali tak pun kumen lah sikit.. ♥♥Love U All Readers♥♥flying kiss untuk korang♥♥

2 comments:

SHaRKFiQ SSM said...

adik, ssh r nak tkn cmmnt gne spongebob.. hehehe..

btw, sori reply lmbt, tgh bz mncari keje..hehe

btw, gud lux for the new sem, xpe, bljr dr kegagalan, bkn kebetulan..

bg dapt A yg repeat tuh, nanti pointr jd lg tggi dr yg lulus tp dpt c.. ^^

anis said...

thks for comment..k nti sye tukar..insyallah sye akn buat yg terbaik nxt sem..

HAK MILIK TERCIPTA PELIHARA OLEH Cik Amal @ Copyright