happy Eid at kelantan~my mom village

Assalamualaikum..hye guys yup smmgnye aq tak kan lupe nak kongsi ttg raya aku yang tak mcm raya uh..yup
semua sb cuti yang tak bpe lama panjangnye...huhh..
tapi lega dapat jugak release tension bljr
tng sungguh!!
my big2 family

my family
*im red shawl ^^


Sepanjang kat kampung aku bnyak belajar msak dr mak cik aku a.k.a mak chu..specially satay goreng yang tak pernah didengari dek org..Ok la nak rest sb 5hari test/quiz tanpa henti...smpai otak pun dah jem dah!!haha..selamat malam semua :)
         SELAMAT HARI RAYA ZAHIR DAN BATIN SEMUA JIRAN2 BLOG..YANG SUDI MENYINGAH...

Terima Kasih kerana sudi terjah Belog Cik AMAL alang2 TEKAN LIKE sekali tak pun kumen lah sikit.. ♥♥Love U All Readers♥♥flying kiss untuk korang♥♥

No comments:

HAK MILIK TERCIPTA PELIHARA OLEH Cik Amal @ Copyright