silent mood at midnight

alhamdulilah..masih pjg umur menaip entri entah pepe ni
tp nok bui tahu la..
sejak awal2 lagi aku doh tok angkat calling2 org2 luar
kecuali Mak ,Abah n kwn2 pompuan..

memang nampak cam kelakar sb ada orang kuno mcm aq
..so korang gelak lah golek2,,
dah habis gelak dah???
lau belum teruskan gelak sampai XoXo..

Ada sebab kenapa aku berbuat demikian..
  1. gangguan seksual yang berlaku keatas maknyah  gadis,remaja pompuan atas umur 18 tahun macam sye..masih muda lagi.Ohh come on just kidding bukan buat zina betol2 pn..pale otak ko kidding2!!mmg tak buat zina..tapi zina hati..zina jari jemari menekan punat fon dgn2 ayat lucah derrr..zina telinga dengar ayat2 lucah weihh..pernah terkena sekali..mmg jadi ingatan berhari2 lah kan..erghhh 
  2. weihh kita ada masa 24jam,msa kita ni pendek je weihh tak payah lah nak bergayut lama2..tgah2 mlm pulop..membazir kredit je.sok jumpe,lusa blh jumpe gan orang yg kita sygkan..lau tak dpt jumpe mkna tak de rezeki n jodoh.dah lau sma2 satu kolej,satu kelas,satu bantal tak kan lah cerita tak habis2 sal kolej kot...tu dah cita sal benda lain
  3. Bosan...seriously kalau jd aku mmg bosan lau hari2 kol..rimas derr.tak de benda nak story..today like yesterday..huhh..kehidupan aku tido.kelas,makan.laptop.tido..laptop kawan mesra aku ok!




Terima Kasih kerana sudi terjah Belog Cik AMAL alang2 TEKAN LIKE sekali tak pun kumen lah sikit.. ♥♥Love U All Readers♥♥flying kiss untuk korang♥♥

2 comments:

ayuyuuu :) said...

yee sokongg.

jo, tgk blog ayu/.
bce entry latest :D

Fadzmie Mohamad said...

Oklah tu. At least kurang prob nak layan orang yang tak berapa nak kenal. Kan? Hehehe.

HAK MILIK TERCIPTA PELIHARA OLEH Cik Amal @ Copyright