saya ditage?? insan terpilih :)





si ayu ajak aku main tage2..
natang kebenda la tu..
jawab jela gn jujur la..haha

1) Panggilan untuk anda di rumah?
kakak..sb ia sgt mesra berbanding along (ah-long) :(
2)sekarang belajar peringkat mana dan course apa?
diploma perakaunan
3) seronok dengan dunia anda sekarang?
biasalah..hidup manusia adakalanya seronok dan ada yang tidak seronok,,itulah manusia kan??
4) upload gambar besfriend anda. tak kisah banyak manapun.
sorry lah pic anis gan ayu ada dlm lappy lama tak baiki2 smpi skg :( so ini jela yg ada..(ayt sedih)
semuanya pic2 baru mse kat kolej..sorry sgt2






5)hadiah ulangtahun paling sweet anda pernah dapat.  
mak sya beranak adik saya jatuh pada hari yang sama 14/11/92 & 94
6) Pendapat tentang follower dalam blog sekarang.
diaorg ok..sllu jugak rjin dtg ziarah.tapi adakalanya sekadar nak 'follow u,follow me back'
7) lebih prefer makan yang mana : ikan atau ayam.
ayam..sb dah terbiasa
8)  prefer dengar yang mana : english song/kpop/nasyid.
english kowt...(skgnya sy tak hipokrit :P)
9) first thing-to-do bila buka internet.
facebookk..haha..da kta F(facebook first!!)
10)  prefer mana : produk tempatan/ luar negara.
produk tempatan lah tp yang halal sb ada kalnya tak halal nti tak elok jd drah dging kan??...sape nak bngga kan produk kita lau tidak kita sendirikan
11) pendapat tentang saya yang tak seberapa ni.
anda seorang yang sgt memahami dan baik cik ayu..anda juga mempunyai sifat yg kelakar dan sporting semuanya milik anda :) anda sgt sweet darl..:)

Terima Kasih kerana sudi terjah Belog Cik AMAL alang2 TEKAN LIKE sekali tak pun kumen lah sikit.. ♥♥Love U All Readers♥♥flying kiss untuk korang♥♥

2 comments:

ayuyuuu :) said...

terima kasih anis.
kesob kesobbs :')

cik p-naz said...

tu la , tak fhm apa tu tag2 . kalo fb tw la mcm mn nk buat . heeee

HAK MILIK TERCIPTA PELIHARA OLEH Cik Amal @ Copyright