warkah gadis single






(SEBELUM itu ini bukan iklan mem'promote' diri sya..harap maklum jangan salah faham)

hari ni cukup 3 tahun anis bergelar single
walewahh...3 tahun dah rupanya cinta anis berakhir utk 1st couple anis..
kalau dia baca ni mesti dia akan teringat balik zaman moda2 dlu..


menjadi single bukan semudah yang disangka okey
anis terpaksa mengharungi kehidupan tanpa insan teristimewa selepas
mama ,abah dan family..


perasaan bila single


1.anis akan tercengguk tengok kawan2 semua dah ada pasangan msing2..dalam hati berbicara 2 pkra
  • haishh bila lah aku nak ada someone special,boleh wat teman berbual,bergurau,marah2,,
  • kalau aku bercinta tambah dosa kering..maksiat plak..(da insap k dlu tak thu)
  • Bosan tak ada yang sudi melayan perangai aku..haha (macam haremmmss ni :P)
  • Rasa diri ini sangat kesunyian..
  • Banyak belajar kelemahan dan kekurangan diri sendiri (aku sedar diri ini masih tidak sempurna utk disayangi)
  • Terasa rendah diri (tak de spe nak kat aq ke@aku ni jual mahal??)------------>ada org nak tapi still in complicated
  • Sedikit rasa cemburu melihat kebahagian org lain (cemburu cara baik ok)
Dalam hati anis hanya Tuhan je tahu betapa rasa sangat kesunyian..memanglah orang kata.
Takpayah ada boyfie la, sb suda dapat kasih sayang yg cukup dari setiap ahli keluarga ♥
tapi fitrah sebagai manusia mahukan someone untuk dijadikan teman bukan??
tapi hanya Tuhan sahaja yang Maha Mengetahui 
bilakah jodoh anis??
siapakah jodoh anis??
anis menyerahkan semuanya ditangan Tuhan dan restu abah dan mama
so anis sentiasa mendoakan diri anis dan warga2 kelab single mingle akan bertemu jodoh yang terbaik..

bagi anis tak semestinya couple uhh smpai ke alam perkahwinan kan??
so anis tak nak berharap pada couple2 lagi
lau dah jumpa yang terbaik anis nak terus kawin
walaupun nmpak cam mudah tapi anis yakin Allah sentiasa permudahkan perkara yang baik..
bercinta lepas kawinkan lebih indah..hehe (berangan lalalalala slgi tak hbis belajar n keje jgn hrp ko dpt kwin anis)


kbai
sekian..sweet dream k


EmoticonEmoticonEmoticon

Terima Kasih kerana sudi terjah Belog Cik AMAL alang2 TEKAN LIKE sekali tak pun kumen lah sikit.. ♥♥Love U All Readers♥♥flying kiss untuk korang♥♥

No comments:

HAK MILIK TERCIPTA PELIHARA OLEH Cik Amal @ Copyright