Boleh wat menantu tak??haha




good morning guys
amboii mentang2 masak ala2 western tok breakfast hr ni
hahaha
tak de kene mengena ekh gan tajuk entri..hehe

seperti yang dijanjikan semalam
anis nak msak
SPAGhETTI CARBONARA
tadaaaaa....

sorry tak mampu nak share makan
share gambar pun okey jugak kan??
sharing is caring (bajet omputih lagi)





*komen mama : ok lah for da 1st trying

*kesian adik2 aku tak dapat merasa..sebab aku bangun lewat 
tak sempat nak masakan untuk diaorg..len kali akak buat lagi yer 



Terima Kasih kerana sudi terjah Belog Cik AMAL alang2 TEKAN LIKE sekali tak pun kumen lah sikit.. ♥♥Love U All Readers♥♥flying kiss untuk korang♥♥

2 comments:

Fatin Mraz said...

salam anis.. igt tak semlm kita share link kat kb..
nak tgk hasil semua link??

sila la ke blog FM..
http://februaricinta.blogspot.com/2011/11/introducing.html

smilenajah93 said...

wahhaaaa ~ nmpk sedap kottt !! lapau jadinye . heee ~

HAK MILIK TERCIPTA PELIHARA OLEH Cik Amal @ Copyright