Tiramisu Oh Tiramisu




 hamboiii tajuk macam nak gah je kan
hehe..
semalam anis dan mama buat TIRAMISU home made taw
amboii memang terbaik lah mama den,,
semata2 nak buat tiramisu yang terbaik sanggup beli barang2 dan peralatan buat kek yang baru
termasuklah..
:
:
:
:
:
:
:

bukan2.. yang bawah ni je yang termampu beli..huhu
cap PANASONIC
OHH itu pun hbis RM100 kat sini je belum bahan2 nak wat TIRAMISU lagi


tengok betapa bersungguhnya mama aku nak buat TIRAMISU
haha..adoii mak den tersayang

bahan2 nye...


hasilnye....lalalalala




Terima Kasih kerana sudi terjah Belog Cik AMAL alang2 TEKAN LIKE sekali tak pun kumen lah sikit.. ♥♥Love U All Readers♥♥flying kiss untuk korang♥♥

No comments:

HAK MILIK TERCIPTA PELIHARA OLEH Cik Amal @ Copyright