Jauh



Tak perlu padam tentang aku
Tak perlu diam membisu

aku tahu
aku faham
aku terlebih faham
aku akui

aku dah tak sma taraf dengan kau
aku dah tahap boleh pijak2
ko pandai
ko hebat
segalanya kau 

kalau suka n sayang katakanlah
kalau dah tak suka dan tak sayang bagitahu
jangan buat aku macam..
 bodoh
sewel
sebab hilang ko.

.
serius aku rasa 
ko memang sengaja menjauhi aku
aku tahu aku selalu bebankan masalah aku pada ko
aku tahu aku selalu marah2 ko
aku tahu aku salah sebab dah suka kat ko

SILAP AKU
AKU MULA SAYANGKAN KO 







Terima Kasih kerana sudi terjah Belog Cik AMAL alang2 TEKAN LIKE sekali tak pun kumen lah sikit.. ♥♥Love U All Readers♥♥flying kiss untuk korang♥♥

2 comments:

susulemakmanis said...

mmg susah lau hati kite dah mula sygkan someone kan..

anis said...

hurmm btol tu..silap lahh sye terjatuh cinta pd org yg da hmpir sye nk reject..haha

HAK MILIK TERCIPTA PELIHARA OLEH Cik Amal @ Copyright