sayang untuk siapa?



Adakalanya hidup aku sunyi
sekarang makin sunyi tanpa mereka

Adakalanya rindu mula menerjah di ruang hati
tatkala sunyi sepi tanpa bicara

Adakalanya keliru mula bermain diingatan
tatkala 2 manusia istimewa hadir dalam hidup

Mengapa ia hadir dalam keadaan seperti ini
siapa yang patut disayangi
siapa yang patut diberi keutamaan
siapa yang patut didahulukan
dan
sayang ini untuk siapa?
yang mana satu?
masih bermain dalam ingatan,hati dan jiwa

kedua2anya memiliki keistimewaan masing2
tapi aku tidak boleh tamak haloba
aku harus memilih !
atau antara satu sudah belajar untuk melupakan aku
serius aku keliru !
keliru!





Terima Kasih kerana sudi terjah Belog Cik AMAL alang2 TEKAN LIKE sekali tak pun kumen lah sikit.. ♥♥Love U All Readers♥♥flying kiss untuk korang♥♥

2 comments:

Pendamba Mawar said...

ni betul2 keliru ni

anis said...

org yg ske kite,tiba2 senyap tanpa kata...dlu beria2 sgt..lau ada jodh kite trima la dy,lau tak nk wt cm ne kan PM :)

HAK MILIK TERCIPTA PELIHARA OLEH Cik Amal @ Copyright