Ombak Rindu dan kisah-kisah nabi




pepagi buta ni sengaja nak wat entry gempaq la kunun2...huhhh
sekarang ni musim OMBAK RINDU bermain2 di media massa mahupun elektronik
dengan kutipan berjuta2...dengan lakonan mantap ARRON AZIZ DAN MAYA KARIN..
(OKEY SAYA SAMPAI SEKARANG TAK BERPELUANG TGOK OMBAK RINDU T____T)

Ada kedengaran macam2 respons daripada peminat2 dan penonton setia OMBAK RINDU







ok macam2 respon yang boleh korang tgok dekat wall Ombak-Rindu-Official-Homepage

Bukan nak bercerita tentang sinopsis ombak rindu bagai lah..semua orang tahu keagungan cinta Izzah dan suaminya tapi aku nak kita semua renung2 kan balik..apa yang dapat kita simpulkan kata2 seorang abg senior ni :)


Agak tersentap bukan?? humm


kadang2 terfikir dalam kepala otak ,kenapa sekadar menghayati OMBAK RINDU di layar perak korang menangis sampai banjir wayang  bagai..yang hatinya sekeras batu boleh cair..yang muka rockers terus berubah jd muka penyayang ...hanya kerana Ombak rindu..waduhhh hebat benar penangan Ombak rindu..sampai dipukul dan dipalu hati yang kental..cewahh

Akan tetapi kita terlupa bahawa..penghayatan kisah-kisah nabi yang mengharungi hidup dalam keadaan susah,penuh dugaan dan cabaran demi menegakkan agama kita,agama ISLAM kita jarang hayati...huhh..setitik air mata pun susah nak tengok..nampaknye penangan kisah-kisah nabi tidak sehebat Ombak rindu (bagai ditepuk air didulang, terpercik muka sendiri.) hehe

Tak nak ceramah panjang2....
Marilah kita merenung sejenak dan berfikir..wajarkah ombak rindu untuk ditangisi??Peace



Terima Kasih kerana sudi terjah Belog Cik AMAL alang2 TEKAN LIKE sekali tak pun kumen lah sikit.. ♥♥Love U All Readers♥♥flying kiss untuk korang♥♥

No comments:

HAK MILIK TERCIPTA PELIHARA OLEH Cik Amal @ Copyright