Lets Drawing ~~

pengetahuan dan kemahiran secara teori dan amali mengikut proses kerja sebenar mengenai kaedah penghasilan lukisan kerja senibina berbantu komputer. Peserta didedahkan dengan lukisan kerja bagi rumah-rumah kediaman berbilang tingkat dan lukisan pengubahsuaian.






flexible curve
french curve
artline pen
scale ruler
(1:20,1:25,1:50,1;75,1:100)
set square
circle template

set square



Terima Kasih kerana sudi terjah Belog Cik AMAL alang2 TEKAN LIKE sekali tak pun kumen lah sikit.. ♥♥Love U All Readers♥♥flying kiss untuk korang♥♥

2 comments:

Ujai Didida said...

apakah makna post ini? haha..btw akak ni budak architecture ke? uitm?

anis said...

im currently in architecture drawing course..but im starting with certificate..still muda nk bljar kan..wakaka

HAK MILIK TERCIPTA PELIHARA OLEH Cik Amal @ Copyright