Bila kompang dipalu..pengantin malu duduk bersanding tersipu malu

ASSALAMUALAIKUM
 Alhamdulilah diberi kesempatan untuk menaip entri
syukur alhamdulilah bertambah masjid dibina
tak lama lagi bertambah pulak keterunan dan umat Rasulullah
mana tidaknya 2 org abang sedara anis berjaya menamatkan zaman bujang mereka bersama wanita pilihan hati mereka dan restu keluarga masing2


alahai...tak sangka
sepupu sepapat time main kecik2 dah jadi suami orang
cepat je masa berlalu kan?
masing2 dah berkeluarga sendiri




adakala terdetik dalam hati
bila CikAmak nak sampai seru nye??ehemm2
ahahah..lambat lagi..belajar tak habis,keje pun tak da lagi
jangan mimpi nak kawin lah CikAmal !



Abe muhd Ruzaimy dan Kak Ain

Cik Amal suka sangat tengok abg mie n kak ain kawin
secocok..pandai abe mie pilih surihati dia..lemah lembut halus je orgnya..
kata pak cik kita 
"Inilah mbezakan kita ada ilmu dan agama..tak perlu dicari,orang akan datang terus melamar tanpa  rasa was2."


1ST TIME PEGANG HANTARAN
DAN GUBAHAN HANTARAN NI AKU YANG GUBAH
SEBAB TERGOLEK DIKEJER KAN AKU
3 gadis pingitan
masih single n available
cepat2..msuk meminang terus jgn tggu :P






Antara hantaran dari pihak lelaki





SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT 
mohd faris dan fatihah











Terima Kasih kerana sudi terjah Belog Cik AMAL alang2 TEKAN LIKE sekali tak pun kumen lah sikit.. ♥♥Love U All Readers♥♥flying kiss untuk korang♥♥

No comments:

HAK MILIK TERCIPTA PELIHARA OLEH Cik Amal @ Copyright