siapa Aditya Nuruliman Firmansyah ??







Alolo cumil latew..



Morning!! sambil wat muka cumil  mcm pic kat ATAS wlupn jam dh pukul 2.49pg.okey..(MukaBajetcumil)





                                                                     NI muke hensem
Nama lengkap : Aditya Nuruliman Firmansyah
Nama populer : Aditya Firmansyah
Nama panggilan : Adit
Tempat dan tanggal lahir : Bandung, 29Mei 1988
Nama orangtua : Eddy Sudrajat dan Suliah

Nada Cinta (Sebagai Vito)
Cinta Melody (Sebagai Delon)
Mungkin mood Nada Cinta masih panas bukan..walewahh..aku pun kaki nonton nya jugak sehhh..mana taknya..siang mlm Nada Cinta diulang tayang..tak cukup tu sabtu dr pukul 1-5ptg layan Nada Cinta lagi !!

Waduhhh...aku naik boosan...dahlah cite indon ni sampai beratus2 episod nak diulang2..dah malas nk layan bebel pg2 ni..jom kenal salah seorang aktor penting dalam Sinetron Nada Cinta ni..nampak je serabai mamat ni dlm cite tu tp hansem jugak..Jom layan pic2 dr koleksi pak cik goggle..



Dont ask me why i did not choose RANDY PANGALILA ke..IRWANSHAH ke..ASHRAF SINCLAIR ke because this is my own blog k..hehe..dah penat tulis,off dulu 

~WaSALAm~

Terima Kasih kerana sudi terjah Belog Cik AMAL alang2 TEKAN LIKE sekali tak pun kumen lah sikit.. ♥♥Love U All Readers♥♥flying kiss untuk korang♥♥

No comments:

HAK MILIK TERCIPTA PELIHARA OLEH Cik Amal @ Copyright