Laman sosial facebookis??adik beradik facebook ke?




ASSALAMUALAIKUM

hye selamat sore kawan-kwan
hari ini cuaca panas sangat kan...(Berpeluh2 den)
kalau sidai baju tu.30 minit dah boleh kering..(kalau pakai washing machines la..Hhehe)
kalau basuh pakai tangan mau 1jam lebih baru boleh kering sepenuhnya..

Okey2 tak moh cerita pasal baju basah ke kering ke
ni nak cerita pasal FACEBOOKIS
Hah?!!
apa tu FACEBOOKIS
ada kaitan dengan FACEBOOK ke??
(okey tak payah wat muka terkejut macam jumpe group K-pop k)
ok jom travel ke dunia social networking yang seterusnya...
layann
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
 sila tekan GAMBAR dekat bawah kalau nak tengok lebih jelas


facebookis


apa yang best dalam FACEBOOKIS


facebook



okey apa2 pun depends pada korang yang mana terbaik..walaupun FACEBOOKIS banyak benda baru tapi masih tak dpat menandingi FACEBOOK..facebook jugak pilihan hati Cik Amal..ehehe...dan saya tetap masih setia pada facebook sebab dah terbiasa..lagipn geng ramai kat situ
ok kalau nk discover lebih lanjut tentang Facebookis blh daftar klik dibawah
FACEBOOKIS 
keyh dan bandingkan dengan facebook korang..nanti jangan lupa kongsi pendapat korang kat fibox Cik Amal dan jangan lupa add Cik Amal Facebookis

out dulu okey,,bubbyeee







Terima Kasih kerana sudi terjah Belog Cik AMAL alang2 TEKAN LIKE sekali tak pun kumen lah sikit.. ♥♥Love U All Readers♥♥flying kiss untuk korang♥♥

2 comments:

susulemakmanis said...

tapi mcm same je kan??sue belum daftar lagi pon..

anis said...

lebih kurang je..cme font dy tak menarik..apa2 pun fb ttp dihati =)

HAK MILIK TERCIPTA PELIHARA OLEH Cik Amal @ Copyright