Debaran 25 Mei

 Online Users

 Assalamualaiku..huhh.petang-petang selasa yang barakhah ni..terdetiklah perasaan debar2 25hb..esok le..

keputusan final exam nak kuar dah..uishh rasa debarannya..lebih teruk daripada SPM lah ..tambahan pulak..subjek dah makin tough..memang redha lah kan??hurmm.Dalam hati mudah2an prestasi semakin baik..dari segi pointer CGPA dan semua paper lulus...ya Allah kau berikanlah kemudahan dan senangan dalam hidupku..Amin..
**Sama2 lah kita berdoa agar semua mendapat keputusan cemerlang hendakNyaMonkey Icon


Terima Kasih kerana sudi terjah Belog Cik AMAL alang2 TEKAN LIKE sekali tak pun kumen lah sikit.. ♥♥Love U All Readers♥♥flying kiss untuk korang♥♥

No comments:

HAK MILIK TERCIPTA PELIHARA OLEH Cik Amal @ Copyright