My first trying

 Online Users
Assalamualaikum w.b.t..haloo good morning sume..Monkey Emoticons Yoyo
nak kecoh sikit pagi2 ni gan benda baru..my new header..nampak tak?Monkey Winks
sangup tau tak tido wat header baru tu..teman ni tak pkai photoshop ke pe..juz pakai cap ayam GIMP 2 pye je.header tu nampak kosong sb aku tak meriahkan..skadar nak mencube2 je baru pah ni baru wat cantik2..masih dalam proses belajar al-maklum lah..lepas ni nak buat cantiiiikk punye..ok la nak solat subuh sudah..nantook ni..sila2 la komen yup..Monkey IconsMonkey Emoticons




Terima Kasih kerana sudi terjah Belog Cik AMAL alang2 TEKAN LIKE sekali tak pun kumen lah sikit.. ♥♥Love U All Readers♥♥flying kiss untuk korang♥♥

2 comments:

murnimahyum said...

wow! nice header dear...

dh download font kn? slalu dlm bentuk ZIP kn. bukak file tu, dlm folder zip tu ade TrueTypeFontFile. bukak. then,kt button atas ade tulis INSTALL. just install. done! selamat mencuba! install dulu baru bukak GIMP tau...

arenice said...

thanks akk :) for ur tutor

HAK MILIK TERCIPTA PELIHARA OLEH Cik Amal @ Copyright