Yeayy akhirnya

Online Users

Alhamdulilah selesai jugak sesi menukar email untuk blog ni.Dulu pakai yahoo,so sekarang dah tukar ke gmailMonkey Emoticon.First sebab aku dapat tahu dari wan hazel yang 25 jun akan datang sebarang blog yang tidak mengunakan akaun goggle akan dipadamkan..hoho buat cuak je..memang harus cuak pun..blog ni kan boyfriend aku..tak mahu aku kehilangannya dengan kecuaian aku yang ada sikap tak amik kisah itu..yup

**ok la subuh timeMonkey Emoticons






Terima Kasih kerana sudi terjah Belog Cik AMAL alang2 TEKAN LIKE sekali tak pun kumen lah sikit.. ♥♥Love U All Readers♥♥flying kiss untuk korang♥♥

No comments:

HAK MILIK TERCIPTA PELIHARA OLEH Cik Amal @ Copyright