Bekalan air terputus ..sediakan box sebelum tak ada air

hai u all..pagi2 ni rjin lak tangan ni menaip papan keyboard nk share le cite..
ni 1st tme la kat kolej bakal menghadapi isu besar..
tak ada air selama beberapa hari..haisshhh meh tgok persiapan tok hari2 tanpa air di kolej..huahua

menurut kata owner..not me k
ni cukuplah mandi sekali..wooow

bekalan air ni cukuo untuk berapa hari lah agaknye..haha






Terima Kasih kerana sudi terjah Belog Cik AMAL alang2 TEKAN LIKE sekali tak pun kumen lah sikit.. ♥♥Love U All Readers♥♥flying kiss untuk korang♥♥

No comments:

HAK MILIK TERCIPTA PELIHARA OLEH Cik Amal @ Copyright